Edellinen Sisällys Seuraava


Sukuseuran kuulunisia

Sukukokouksessa päätettiin pitää jäsenmaksut ennallaan, vuosijäsen 40 mk, ainaisjäsen 400 mk, alle 18-v. ilmaisia. Muutamilla on jäsenmaksu unohtunut maksamatta, mutta iloitsen, jos ensi vuonna muistatte taas maksaa ajallaan, eli maaliskuun loppuun mennessä.

Sukuseuralla on ulkoisia tunnuksia, joista valita mieleisensä. Sukuvaakunat ovat loppuneet, mutta isännän viirejä on vielä 7 kpl myymättä a 300 mk, sekä pöytästandardeja (pöytäviirejä) 13 kpl a 140,-. Sukuseuran naisten puku a 500 mk, miesten liivi 200 mk. Ne ovat arvokkaita joulu- tai merkkipäivälahjoiksi, joten suosittelen, jos ei tiedä mitä antaisi. Nyt tietää! Tilaukset ja tiedustelut pj. Kaarinalta puh. 02-486 0041. Onhan niissä myös seuran rahoja kiinnitettynä. Mikä onkaan kesäpäivänä juhlavampaa kuin pukeutua seuran pukuun! Tai vetää oman suvun viiri salkoon! Vieläpä harvinaisen kaunis ja paljon kiitosta saanut viiri.

Sukututkimus jatkuu edelleen, hitaasti mutta varmasti. Pyydän taas kerran, että ilmoittaisitte vanhempienne ja sisarustenne, lastenne ja lastenlastenne nimiä ja syntymäaikoja, sitä suurta sukupuuta varten.

Kirjoituksia ja kuvia olen odotellut, mutta ei niitä paljoa ole kertynyt. Alkakaapa nyt jo toimia seuraavaa lehteä varten, että saisimme lehdestämme monipuolisemman. Onneksi on varastossa Inkisen sisarusten kirjoituksia tätäkin lehteä varten.

Ensi kesänä on Karjalan liiton kesäjuhlat Salossa 12.-14.6.98. Sinne tulkaa suurella joukolla mukaan, oman lipun perään marssimaan juhlakulkueeseen. Sukukokous pidetään su 5.7. Auran Koskipirtissä, josta tarkemmin kevään jäsenkirjeessä.

Itsenäisyytemme kahdeksas vuosikymmen on päättymässä. Me karjalaiset ja sukuseuramme jäsenet voimme todeta "Suomi kesti, vapaus jäi, kaunis Karjala katosi." Pitäkäämme me sukuna yhtä ja vaalikaamme arvokkaita perinteitämme, tapojen, ruoan, kulttuurimme ja kielemme vaalimisessa.

Olkoon tämä jäsenlehti teille lämmin tervehdys vuoden tapahtumista. Lehden kustannus on aina suuri menoerä vuotuisessa budjetissa, joten vapaaehtoinen maksu otetaan kiitollisena vastaan (kulut ovat a 47 mk). Miellyttäviä lukuhetkiä!

Kaarina Hannula